Tuesday, May 31, 2011

taik lembu atas muka aku.

taik lembu mmg atas muka aku,
kejadian nie da dua kali da berlaku sjak 3 ari lepas..
mmg memalukan, mmg mengaibkan.
xdapat diungkapkan dgn kata2 malunya aku nie..

oke, 
kita proceed to kejadian yg pertama, 
pada 3 hari lepas, semasa keaadaan yg xmendung mne, 
agak panas jgak la cuaca ari tue..
aku kat dalam tandas, kat bawah, entah ape mimpi aku, msuk tandas kat bawah opis aku, 
kat bawah tue store, 
so bila aku keluar tandas tue aku tgk sorg mamat nieh..terkejut gak aku, kat store kot..so, 
jap tue baru aku tau, rupanye dia datang nk service alarm, so aku kene follow dia 
tunjuk kat ne alarm yg x funtion tue, 
masa tue malu gak, rupanye bukan panel dia yg rosak sperti yg aku duk ular2 kat dia tue, rupanya salah satu dari pintu xtertutup rapat msa kitaorg set alarm tue..wakakakakkakaka..

then, oke la..so selaku aku yg bertanggujawab follow dia wat servicing tue, aku la yg kne tandatangan, 
so kejadian tue bermula lah ....

dia tandatangan jgak, sbb dia nk ambik cek ..
so dalam masa yg sama  kami sma2 dok menandatangi nie form masing-masing..

then dia pon tanya aku "IC" (kad pengenalan dlm bahasa skemanya)

so aku pon dgn slumbernya 2510xx-xx-xx..pastu dia pandang aku dia gelak...
aku pon terpinga2..pe hal lak mamat nie gelak2..

pastu baru aku sedar, dia tnya ic tue maksud dia, nk dia tulis jgak ke ic bwah tandatangan dia tue, kan dia ambik cek...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...malu dowhhh....adeh...

pastu mamat tue pon blah.adeh.mmg aku malu.siap aku msuk toilet agih.dok melalak2 dalam toilet tue xtahan dek menangung malu aku nie..

but....

shari slapas tue, hari sabtu xsilap aku la..
tiba2 ad msg..rupanye budak tue msg.
nk berkenalan la bagai, 
ckp dia ambik info aku kat dalam sistem dia..

bengong aku rasa.da la aku malu..malu2..






oke...

kejadian kedua, berlaku hari nie ok.
rasa nk sepak2 je muka sendiri, 
rasa nk hentak2 pale kat dinding, trus masuk dalam dinding pon xpe...

sorg mamat nie dia antar barang, 
ad dua borang, dia pon minta aku chop & sign
msalah nya dia sengau...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ko tau aku wat pe, aku ambik dua dua posen bagi dia pastu aku chop sign...
dia ckp, "wat pe nie dik"..aku pon ckp, 
"da abang minta"...
pe la adik nie, abang soh chop sign, bukan dua posen..
"ingat abg xde duit ke!!!!!"..merah muka mamat tue..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bodo2..malu nyeeeeeeee..
npe la kau nie umira..sengal!



2 comments:

EZAN IDMA said...

hahaha. selalu kene cmni best gak kan

Pinggu Sopi said...

best kah?malu seh..rasa cm nk msuk je muka dalam tanah.huhuhu.

kengkawang!!!

I Pad
Kereta sendiri
Rumah
Travel Luar Negara
Passport